mandag den 16. marts 2020

Mandag

Her mandag morgen plejer der at være en ganske tæt trafik som Huni bliver bil trænet i, hver eneste dag - ingen træning i morges for der var ingen biler kl. 07.00.
Dog er det interessant at se, der er rigtig mange huse, hvor der holder biler - betydeligt flere end vi er vant til på denne årstid.
Selv om rigtig mange hundeaktiviteter (rallyprøver) bliver aflyst/flyttet - ja så skal der jo trænes. Det gør vi stadig og jeg skal se at finde et tidspunkt, hvor den bane jeg sætter op i haven kan benyttes uden jeg risikerer at hadehunden Harry passerer.
Dagens lange tur gik til engen ved Landerslev strand. Her gik en hundelufter et godt stykke foran os. Hunden virkede ikke det mindste interesseret i os - og heller ikke Huni. Han var mest interesseret i, hvornår jeg fjernede flexlinen.
Kæft han er blevet dygtig. Han ikke det fjerneste får nedsmeltninger - han løber et stykke frem (med meget lyd) - vender sig og ser om jeg er med/eller evt vil kalde ham ind.
Når han fornemmer det er ok han må løbe som han vil trækker han længere væk. I dag lod jeg ham løbe så langt væk, at jeg ikke kunne se ham. På mit første (og eneste) fløjt (husk lyd) kom han retur - se video

Senere på turen kom vi forbi nogle enorme mosegrisetoppe - billedet viser desværre ikke, at toppen er i ryghøjde af Huni (42 cm)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar