torsdag den 14. maj 2020

Johanna onsdag

I går var sidste omgang i Johannas forårstræning.
Vejret var fint og udsigten til vejen er nu helt nedtonet af udsprungne buske og træer, Så Fru Larsens nervebaner havde helt ro på den konto.
Op til træningsbanen ligger en hestefold - Jeg forventede egentlig ikke den store nedsmeltning hos Hunivappen over disse, dem kender vi ganske godt og vi har kun oplevet, at heste er græsk katolske med hunde.
Der var meget få udfald fra Hunis side - ganske til at leve med og Fru Larsens pølser gjorde en hel del for at bevare kontakten.
Dog var der enkelte episoder, hvor Huni havde meget svært ved at holde sin begejstring tilbage og gerne havde taget en tur hen over folden bag ved krikkerne (kun når vi gik lige imod dem).
Det gjorde han så heldigvis ikke. Der var da også et lille nethegn der stoppede knægten en enkelt gang.
Ellers var vi ganske skarpe - vi fik en masse ros. Dog kunne der også afdækkes nogle mangler, men dejligt der er noget at træne på.
Vi har i denne uge også taget hul på sommertræningen på Garbogård. I år har vi (træningsmakkerne) købt et partoutkort, der gælder fra 11.5. til 31.8.. Med det kan vi benytte enten hal eller græs en time hver dag i dagtimerne(8-16).
Foreløbig har vi booket en gang hal og en gang græs om ugen de næste to måneder.

 To smukke Friserheste og en smuk iffer

Johannas træningsbane i Ringsted

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar