torsdag den 2. april 2020

En tur til Ringsted. En på øjet og en ordentlig gåtur

Ugens Johanna træning i Ringsted er blevet flyttet udenfor. Det afstedkom noget uro i Fru Larsens mave. For var buskaset nu blevet tæt nok til at Huni ikke blev tiltrukket af bilerne?
Johanna sendte noget video og jeg besluttede at det så ok ud. Vi trænede der sidste sommer og med masser af pølser til afledning kunne Huni faktisk træne trods både biler og tog (der kom meget tit).
Desværre var hegnet indtil hestemarken endnu ikke gjort sommerklar. Så her havde banditten god mulighed for en selvbelønnelse. Jeg besluttede derfor at beholde ham i snor hele timen. Det gik også ganske ok. Johanna bemærkede vores flotte progression i rallyskilt  300 "Sideskift foran."

Tirsdagens langetur gik til Vester Strand. Her valgte vi en lille sti ud til skydeterrænnet, som vi ikke havde gået før. Der var endda så fredeligt at Huni fik lov at løbe løs. Desværre bankede fjolset hovedet lige ind i en busk (der sad et par småfugle) - og fik sig en gren i øjet. Behandlingen har været bad med saltvand 3 x daglig og nu ser det helt fint igen.

Månedens Endomondo challenge sluttede med 301 km på gåkontoen og forbrænding af 18006 kalorier

Ingen kommentarer:

Send en kommentar