lørdag den 29. februar 2020

Verdens bedste Huni


Til trods for mine efterhånden 15 år som hundeejer er der veje vi først for nylig har taget i brug. Det hænger nok i høj grad sammen med det våde vejr og at vi ikke kan gå langs fjorden som vi ellers gør mest.
Nu er så nogle af de lange grusveje/markveje med diverse landbrugsgårde der ligger rundt om os taget i brug. Det kan faktisk også give ganske fine oplevelser og det er muligt at lave en fin rundstrækning som vi sætter stor pris på.
I går gik vi så turen på markvejene. Først mødte vi en lille labradorhvalp på 10 uger, der mega gerne ville hilse på Huni.
Huni er verdens bedste til hvalpe. Han lagde sig fint ned og lod hvalpen komme og hilse. Ejeren var også ganske fornuftig og lod hundene om selv at finde ud af mødet.
Mødet blev kort, da Huni meget gerne ville videre på den ganske nye lufterute. Vi møder også en fold med heste som Huni i starten skældte en del ud på - Det gider han ikke længere. Desuden er hestene fuldstændig ligeglade med ham.
Vel ud på landevejen, som giver en masse god træning i trafik, der stadig kræver massiv træning  - kommer vi en lille genbrugsstation, hvor der skal passes på glasskår - lige efter kan man gå ind på marken lidt væk fra vejen - lå der noget spændende som Huni da lige skulle undersøge. Det viste sig at være et helt bundt pølser han da meget gerne ville indtage.
Men verdens bedste Huni lod dem ligge på min kommando og fik selvfølgelig en god håndfuld fra mors lomme.
Bagefter da vi havde gået et stykke slår det mig: "Gad vide om jeg burde have fjernet dem" - Min første tanke var at det kunne ræven ligeså godt få-  men kunne jo have været gemt noget grimt i pølserne!Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar